Privacy Policy

Semua nama, alamat, nombor telefon yang diberikan di dalam laman web ini adalah private dan tidak dikongsi dengan mana-mana badan atau pihak-pihak tertentu. Semua informasi yang diberikan kami pastikan disimpan dengan selamat dan tidak didedahkan kepada mana-mana pihak.

Kami tidak bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan selama anda mengakses laman web ini. Kami sedaya upaya memastikan semuanya berjalan dengan baik.

Kami tidak menyimpan sebarang informasi berkenaan kad kredit atau kad debit anda sekiranya anda membuat bayaran menerusi PayPal. Ia adalah antara pihak anda dan pihak PayPal sahaja, dan semua maklumat adalah terpelihara, tidak terdedah kepada mana-mana pihak.


POLISI PEMULANGAN BARANGAN

Semua pembelian yang dibuat adalah muktamad. Kami tidak menerima sebarang pemulangan wang atau barangan. Namun begitu, sekiranya berlaku kesilapan pengiriman produk, kami akan bertanggungjawab dengan menghantar semula produk yang betul dan pihak pelanggan tidak perlu membayar ganti rugi atas kesilapan yang kami lakukan. Sekiranya kesilapan adalah di pihak pelanggan, kami tidak bertanggungjawab untuk pemulangan. Pihak pelanggan perlu menanggung kos sendiri sekiranya ingin mengganti kepada produk yang lain.

Kami di BenangKait.Com / Mengait.Com memastikan semua pesanan diperiksa terlebih dahulu sebelum penghantaran dibuat bagi memastikan tiada kesilapan berlaku.